Anasayfa » Arşiv Haber 2010 » II.KÜLTÜR, SANAT VE CEVİZ FESTİVALİ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI

"Arşiv Haber 2010" için, toplam 1 sonuç arasından 1 - 1 arası sonuçlar
II.KÜLTÜR,

İlçemizde  bu yıl ikincisi düzenlenen Şebinkarahisar Kültür, Sanat ve Ceviz Festivali çeşitli etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Festivalin 3.Gününde ilk etkinlik olarak Sünnet Şöleni yapıldı. Sünnet şöleninin ardından saat 16:00 da Festival alanında ilçemizin yöresel yemekleri yarıştı. Yarışmada dereceye girenler, akşam programında ödüllerini aldı.

Dikkatleri çeken bir başka yarışmada Şebinkarahisar Ceviz Yarışmasıydı. Yine dereceye giren üreticiler akşam programında ödüllerini aldı.
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ festival alanına gelerek tüm standları gezdi. Konser öncesi kürsüye çıkarak halkımızı selamladı.
Ödül töreninin ardından Sanatçımız Ferhat GÖÇER sahne aldı. Yakın il ve ilçelerden de büyük katılımın olduğu Festivalimizde küçük yada büyük hiçbir olay yaşanmadı.
Büyük bir coşku ile havai fişek gösterisinin izlenmesi, akabinde Belediye Başkanımız Şahin YILANCI ve İlçe Kaymakamımız Bilal BOZDEMİR’in kapanış konuşmalarından sonra Şebinkarahisar II.Kültür Sanat, ve Ceviz Festivali sona erdi.

Festival 3.Gün Fotoğrafları için tıklayınız..

Tür : Diğer Tarih : 12.07.2010

Online Ziyaretçi