Anasayfa » Arşiv Haber 2012 » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI TRABZON KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜNÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

"Arşiv Haber 2012" için, toplam 1 sonuç arasından 1 - 1 arası sonuçlar

Belediye Başkanımız Şahin YILANCI, Ak Parti İlçe Başkanımız Ahmet BÖLÜK, Trabzon Karayolları Bölge Müdürü Abidin YEŞİL’i makamında ziyaret etti.

Önümüzdeki günlerde Ak Parti Grup Başkanvekili Nurettin CANİKLİ ve diğer milletvekilleri ile  Ankara’da Bakanlık ve Genel Müdürlük ziyaretleri yapacak olan heyet, ziyaret öncesi Giresun yolu ve Eğribel tüneli ile ilgili gelişen süreç hakkında karayolları bölge müdürü Zeynel Abidin YEŞİL ‘den bilgi aldı.

Ziyarete Dereli Belediye Başkanı Zeki ŞENLİKOĞLU' ve Dereli Ak Parti İlçe Başkanı da katıldı.
Karayolları Bölge Müdürü Zeynel Abidin YEŞİL, 5700 Mt Eğribel Tünelinin Proje yapımında sona yaklaşıldığı, projeyi yapan firmanın en geç haziran ayında tünel projesini idareye teslim edeceğini  belirtti. Eğribel projesinin hem karayolları genel müdürlüğü,  hem de Ulaştırma Bakanlığı tarafından yakinen takip edildiğini de vurgulayan Bölge Müdürü yapım ihalesine 2013 yılı itibariyle geçilebileceği müjdesini verdi.
    Dereli ile Eğribel tüneli arasındaki 42 Km lik karayolunun projesinin de bitme aşamasında olduğu  ve Giresun Dereli arası 24 Km lik bölümün yapım ihalesinin tamamlanarak çalışmalara başlandığı karayolları bölge müdürü Zeynel Abidin YEŞİL tarafından dile getirildi.

Tür : Diğer Tarih : 10.01.2012
Sayfa Ziyaret Sayacı