ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MÜSTEŞARI HABİP SOLUK İLÇEMİZDE

Anasayfa » Arşiv Haber 2012 » ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MÜSTEŞARI HABİP SOLUK İLÇEMİZDE

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MÜSTEŞARI HABİP SOLUK İLÇEMİZDE

"Arşiv Haber 2012" için, toplam 1 sonuç arasından 1 - 1 arası sonuçlar
ULAŞTIRMA

Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanımız Şahin YILANCI 'nın Ulaştırma Bakanımız Binali YILDIRIM ile yaptığı görüşmenin ardından , Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk ile Trabzon ve Sivas Karayolları Bölge Müdürleri ilçemize gelerek yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeler sırasında Müsteşar ve Bölge Müdürlerine , Belediye Başkanımız Şahin YILANCI,AK Parti ilçe Başkanı Ahmet BÖLÜK,Belediye ve İl genel Meclis Üyeleri ile AK Parti ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Heyet, yapımı başlayan Asarcık Şebinkarahisar bölümündeki yol yapım çalışmalarını,Şebinkarahisar-Saraycık bölümünde devam eden yol yapım çalışmalarını ve geçen yıl heyelana maruz kalan Tamzara bölgesindeki güzergahı yerinde inceledikten sonra Belediyemizi ziyaret etti.

Ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı müsteşarı Habip SOLUK Belediyemizi ziyaretinde yaptığı değerlendirmede; Bakanlık olarak Tüm Türkiye'de olduğu gibi Şebinkarahisar'da da çok ciddi ulaştırma çalışmaları yapıyoruz, bugünde bu çalışmaları yerinde incelemek için Bölge Müdürlerimizle, Mühendislerimizle Şebinkarahisar’dayız. Trabzon Karayolları bölge Müdürümüzle Dereliden Şebinkarahisar'a kadar elimizde proje ile geldik,yol boyunca Başmühendisimizden bilgiler aldık.Giresun Şebinkarahisar yolunun yaklaşık 20 Km sini Tünelle geçiyoruz.Eğribel Tünelinin projesini yıl içerisinde tamamlayarak 2013 yılında yapımına geçmeyi planlıyoruz.Heyelanlı bölgede ise yapılan sondaj çalışmalarında ne yazık ki sağlam zemin bulunamadı, burası için hem Sivas Bölgede hem de Karayolları Genel Müdürlüğünde arkadaşlarımız çalışma yapıyor,bu noktada büyük bir olasılıkla tünel geçişi düşünüyoruz'' dedi.

Soluk ayrıca yapımı devam eden İstanbul yolunda projeden kaynaklanan aksaklıkların giderilerek daha standart bir yol yapacaklarını ifade ederek,Şebinkarahisar yol ayrımına yapılacak köprülü kavşak içinde yer teslimi yapıldığını çalışmaların önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade etti.

Tür : Diğer Tarih : 17.06.2012
Sayfa Ziyaret Sayacı