ŞEBİNKARAHİSAR KÜLTÜR SANAT VE CEVİZ FESTİVALİ 6-7-8 TEMMUZ'DA YAPILIYOR

Anasayfa » Arşiv Haber 2012 » ŞEBİNKARAHİSAR KÜLTÜR SANAT VE CEVİZ FESTİVALİ 6-7-8 TEMMUZ'DA YAPILIYOR

ŞEBİNKARAHİSAR KÜLTÜR SANAT VE CEVİZ FESTİVALİ 6-7-8 TEMMUZ'DA YAPILIYOR

"Arşiv Haber 2012" için, toplam 1 sonuç arasından 1 - 1 arası sonuçlar
ŞEBİNKARAHİSAR

6-7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde üçüncüsü geçekleştirilecek Kültür Sanat ve Ceviz Festivali’nin programı belli oldu.
İlçe Kaymakamımız Avni ORAL ve Belediye Başkanımız Şahin YILANCI  başkanlığında oluşturulan Festival Komitesi’nde, Myo Müdür ve Yardımcıları, Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları ve esnaf temsilcileri yer aldı.

Geçtiğimiz hafta belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda festivalin içeriği ve bütçesi konuları değerlendirilerek festival programı belirlendi.
3 gün sürecek olan,  ulusal ve yerel sanatçılarının sahne alacağı festivalde, yabancı ülkelerin dans topluluklarının gösterileri,cirit  ve animasyon gösterileri, çeşitli yarışmalar, konferans ve sergilerin yanı sıra alışveriş ve tanıtım stantları yer alacak.

Festival kapsamında Kaymakamlık tarafından sünnet şöleni organize edilecek ve festival boyunca ücretsiz sağlık hizmetleri verilecek.
Hem ilçe halkının hem de ilçe  dışında yaşayan tüm hemşerilerimizin  ilgi ve sabırsızlıkla beklediği Festivalimizin ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı
                                                                             Basın Yayın Merkezi