BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAKANA ZİYARET

Anasayfa » Arşiv Haber 2012 » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAKANA ZİYARET

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAKANA ZİYARET

"Arşiv Haber 2012" için, toplam 1 sonuç arasından 1 - 1 arası sonuçlar

Belediye Başkanımız  Şahin YILANCI ,  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet BÖLÜK ve İlçe yönetim kurulu üyeleri,  14. Refahiye Kültür ve Bal Festivali'ne katılmak üzere memleketi Refahiye'ye gelen  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali YILDIRIM ile görüştü.
Başkan YILANCI ve beraberindekiler, Bakan Binali YILDIRIM'a,  Eğribel Tüneli,başlayan yol çalışmalarındaki aksaklıklar ve şehir geçişinin  sıcak asfalt  kaplama yapılmasına ilişkin taleplerini ilettiler.
Bakan YILDIRIM yaptığı değerlendirmede,Eğribel tüneline ait projelerde  kısa bir gecikme yaşandığını, önümüzdeki ay projelerin Karayolları Genel Müdürlüğüne teslim edilmesini beklediklerini,müteakiben yapım ihalesi için çalışmalara başlanacağı ifade etti.
Bakan YILDIRIM,yapımına başlanan yollarda arazi koşullarından kaynaklanan aksaklıklar olduğunu,Ulaştırma Bakanlığı müsteşarı Habip SOLUK ve Karayolları Genel Müdürünün de aksaklıklarla yakından ilgilendiğini,Şebinkarahisar'a hem kuzey istikamette, hem batı istikametinde mevcut arazi koşullarında yapılabilecek en iyi yolu yapmaya çalışacaklarını  ifade ederek,  şehir geçişinin sıcak asfalt kaplaması için gerekli talimatı vereceğini dile getirdi.

Tür : Diğer Tarih : 30.08.2012
Sayfa Ziyaret Sayacı