FESTİVAL KOMİTESİ İKİNCİ TOPLANTISINI YAPTI

FESTİVAL KOMİTESİ İKİNCİ TOPLANTISINI YAPTI

"Arşiv Haber 2013" için, toplam 1 sonuç arasından 1 - 1 arası sonuçlar
FESTİVAL

17-18-19 Ağustos günlerinde 4’üncüsü gerçekleştirilecek olan Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivali için hazırlıklar sürüyor. Belediyemiz Meclis salonunda düzenlenen, İlçe Kaymakamımız Avni ORAL’ın Başkanlık ettiği festival komitesi toplantısına, Belediye Başkanımız Şahin YILANCI, UBYO Müdürü Bahadır ATMACA, MYO Müdürü Fatih AYGÜN, Belediye Başkan Yardımcısı Elaaddin ÖNAL, İl genel Meclis Üyeleri Oğuz DEMİR, Uğur ERASLAN, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hicabi GÜRSOY, Şöförler Odası Başkanı Arif EKMEKÇİ, Ziraat Odası Başkanı Muhlis ARSLAN, Türkiye Yardım sevenler Derneği Başkanı Ayla DEMİRER, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Nejat OKUYAR, Chp İlçe Başkanı Oktay ALP, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Feridun AKSU, İlçe Tarım Müdürü Kamil ÇAKIR , Gençlik Spor Müdürü Temel GÜRSOY, Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı İsa BEKDEMİR ve Belediyemiz Mali İşler Müdürü Ahmet TOKLUCU katıldı. Toplantıda 4.Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivalinin bütçesi, festivale katılacak ulusal ve yerel sanatçılar, yapılacak olan kültürel ve sanatsal aktiviteler, konferanslar, logo, afiş çalışmaları ve tanıtım konuları üzerinde müzakere edilip, çalışma grupları oluşturularak görev dağılımı yapıldı. Toplantıya katılan Sivil Toplum kuruluşları ilgili yönetim kurulları ile görüşerek imkânları doğrultusunda festivale maddi katkı sağlayacaklarını ifade ettiler. Festival Komitesi gerekli çalışmaları yaparak önümüzdeki pazartesi günü 3.toplantısını yapmak üzere toplantıyı sonlandırdı.

Tür : Diğer Tarih : 25.06.2013
Sayfa Ziyaret Sayacı