Anasayfa » Arşiv Haber 2014 » Ş.KARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ 50.YIL ETKİNLİĞİ TOPLANTILARININ 4.AYAĞI İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİ

"Arşiv Haber 2014" için, toplam 1 sonuç arasından 1 - 1 arası sonuçlar
Ş.KARAHİSARLILAR
    Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av.Hakan ÖZBAY ve Yönetim Kurulu üyeleri derneğin kuruluşunun 50.yılı münasebetiyle İstanbul'da düzenlenmesi planlanan 50.yıl etkinliği istişare toplantılarının 4.sünü ilçemizde gerçekleştirdi. Belediyemiz Kültür ve İş Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya ilgi yoğundu. Dernek adına konuşma yapan Av.Hakan ÖZBAY 17 Ocak'ta İstanbul Abdi İpekçi Arena'da yapılacak olan bu organizasyonda temel hedefin ŞEBİNKARAHİSAR ortak değerimiz etrafında bir araya gelerek tek yumruk vaziyette, birlik, beraberlik ve dayanışma kültürümüzü tüm ülkemize gösterip derneğimizin 50. kuruluş yıl dönümünü en iyi şekilde kutlamak olduğunu belirtti.50.yılda 50.000 Şebinkarahisarlıyı bir araya getirmeyi hedefleyen dernek yöneticileri bu toplantı aracılığıyla da tüm Şebinkarahisarlı hemşehrilerini 17 Ocak'ta Arena'ya davet etti.

Tür : Diğer Tarih : 19.12.2014
Sayfa Ziyaret Sayacı