BELEDİYE ARKASI REKREASYON PROJESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Anasayfa » Arşiv Haber 2015-2016-2017 » BELEDİYE ARKASI REKREASYON PROJESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

BELEDİYE ARKASI REKREASYON PROJESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediye Hizmet Binası Çevre Düzenlemesi ve Rekreasyon Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.Belediye Başkanımız Şahin YILANCI çalışmaları yerinde incelemeye ve çalışan ekipten bilgi almaya devam ediyor.

10.000 m2'lik alana kurulacak olan ve içerisinde kütüphanesi,kapalı-açık çocuk oyun grupları,şehir hamamı,yüzme havuzu,camii,süs havuzları,yürüyüş parkurları,kamelyaları ve Belediye Hizmet Binası içerisinde yer alan Kent Müzesi'yle vatandaşlarımızın hoşça vakit geçireceği bu alanı 2017 yılı içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Tür : Diğer Tarih : 11.05.2017