GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.CEVDET COŞKUN İLÇEMİZDE

Belediye Haber » GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.CEVDET COŞKUN İLÇEMİZDE

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.CEVDET COŞKUN İLÇEMİZDE

GİRESUN

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet COŞKUN ve beraberindeki heyet Belediyemizi ziyaret etti. GRÜ Rektörü Prof.Dr.Cevdet COŞKUN'a ziyaretinde Rektör Danışmanları Doç.Dr.Nazım ELMAS,Yrd.Doç.Dr.Mustafa ÇAKMAK,Yrd.Doç.Dr.Abbas KARAAĞAÇLI,Özel Kalem Müdürü Hüseyin ÖZDEMİR,Yapı İşl.Daire Bşk.Hacı Ömer ODABAŞ ve Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Bahadır KOZ eşlik etti. Ziyaretin ardından heyet Belediyemizin yapmış olduğu yemek ikramında İlçe Meclis Üyeleri,STK'lar,Üniversite Kurma ve Yaşatma Derneği,Uygulamalı Bilimler ve Yüksekokullar Müdür,Müdür Yardımcıları ve Okul Sekreterleri ile biraraya gelindi. Yapılan görüşmelerde Fakülte kurulmasıyla ilgili,açılacak yeni bölümler,kampüs ve okulların fiziki durumlarının iyileştirilmesiyle ilgili istişarelerde bulunuldu. YÖK'ten kararı çıkan Paramedik (Acil Tıp Teknisyenliği) 40 gündüz 40 gece olmak üzere 80 kontenjanla bu bölümün ilçemiz Yüksekokulu'nda önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde öğrenci almaya başlanacağının da müjdesi verildi.

Tür : Diğer Tarih : 18.05.2017