BELEDİYE BAŞKANIMIZ MİNİKLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Anasayfa » Arşiv Haber 2015-2016-2017 » BELEDİYE BAŞKANIMIZ MİNİKLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

BELEDİYE BAŞKANIMIZ MİNİKLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

2016-2017 Yılı Eğitim-Öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de karne heyecanı yaşandı.

İlçemizde karne töreni İstiklal İlkokulu'nda yapıldı.Törene Kaymakam Erdoğan KANYILMAZ,Belediye Başkan Vekili İhsan CAĞCAĞ,Garnizon Komutanı Ümit DUYU,Askerlik Şubesi Başkanı Ümit DUYU,İlçe Milli Eğitim Müdürü Oltan BALYEMEZ,İlçe Müftüsü İsa YAYKIN katıldı.

Belediye Başkanımız ; ''Bütün bir yıl boyunca özveri ile çalışan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.Bugün inşallah emeklerinin karşılığını alacaklar.Şebinkarahisar eğitime çok önem veren bir şehir.İlçemize Eğitim alanında yapılan katkıların meyvelerini TEOG sınavında aldık.4 ana derste il birinciliği ve tüm derslerde il ikinciliğini ilçe olarak kazandık.Başarının mimarları öğretmen ve öğrencilerimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Oltan BALYEMEZ'e birkez daha teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Tür : Diğer Tarih : 09.06.2017