BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN BAYRAM MESAJI

Belediye Haber » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN BAYRAM MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN BAYRAM MESAJI

Değerli Hemşehrilerim;

Bir ibadet ayı olması dışında birlik,beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği,kendimizi ve nefsimizi sorguladığımız bir Ramazan ayını daha hayırlısıyla geride bırakarak bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu mübarek ay boyunca şehrimizde,mahallemizde,akraba ve komşularımızla ve tüm ihtiyaç sahipleriyle ekmeğimizi,suyumuzu bölüştük. Rabbim bir dahaki Ramazan-ı Şerif’i sağlıkla,huzurla karşılamayı nasip etsin.
Maalesef ülkemiz terör belasına bu mukaddes ayda da şehitler verdi.Terör örgütüne karşı kahramanca mücadele eden tüm şehitlerimize, özellikle de son bir yıldır terörle mücadele sırasında verdiğimiz şehitlere, Allah’tan rahmet diliyorum. 'Milletimizin başı sağ olsun' diyorum.
Yaşamımızı renklendiren ve zenginleştiren bayramları birbirimize yakınlaşmaya, akrabalık ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine bir vesile olarak görmeliyiz. Her zamankinden çok daha fazla kucaklaşmaya, sarılmaya, dayanışmaya ihtiyacımız var. Bayramı bunun için bir fırsat olarak görelim. Annemizle, babamızla, komşularımızla bayramlaşalım, akrabalarımızı unutmayalım, sıla-i rahim yapalım.Şehit ve gazi yakınlarını ihmal etmeyelim. Şehitlerimizin, gazilerimizin evlatlarını sahiplenelim; onlara babalarının yokluğunu hissettirmeyelim.
Bayram yolculuğunda vatandaşlarımızın da trafik kurallarına dikkat etmelerini, uykusuz yolculuktan, hızdan kaçınmalarını rica ediyorum.Bayram sevincini acıya dönüştürmeyelim.
Ben bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin,İslam dünyasının ve tüm Şebinkarahisarlı Hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum.Ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum.

Şahin YILANCI
                                                  Şebinkarahisar Belediye Başkanı