TAMZARA DEFİLESİ'NİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Anasayfa » Arşiv Haber 2015-2016-2017 » TAMZARA DEFİLESİ'NİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TAMZARA DEFİLESİ'NİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TAMZARA

Belediyemizin girişimleriyle 2010 yılında Avrupa Birliği Kadın İstihdamı'nın desteklenmesi projesi kapsamında hazırlanan ve Avrupa Birliği'nce kabul edilen ''Kadınlar Üretimde'' projesiyle unutulmaya yüz tutmuş olan Tamzara Dokuması,Kilimcilik ve Mazmanlık sanatları tekrar gün yüzüne çıkarılmıştı.

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi'nin açtığı kurslarla devam eden Tamzara Dokumacılığı İlçe Kaymakamlığı,Belediyemiz ve Tamzara Güzelleştirme Derneği'nin ev sahipliği yaptığı Tamzara Defilesi 2 His koleksiyonu Kareografisini Uğurkan EREZ'in hazırladığı ve birçok ünlü mankenin yer aldığı defileyle tanıtıldı.Defileye ulusal basının ilgisi büyüktü.

Tür : Diğer Tarih : 03.07.2017