DAMLA PROJESİYLE İLÇEMİZE GELEN MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLADIK

Anasayfa » Arşiv Haber 2015-2016-2017 » DAMLA PROJESİYLE İLÇEMİZE GELEN MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLADIK

DAMLA PROJESİYLE İLÇEMİZE GELEN MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLADIK

DAMLA

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün iş birlikleriyle ''Damla Projesi'' aracılığıyla İlçemize ziyarete gelen yerli ve yabancı üniversiteli gençlerimizi belediyemizde ağırladık.

Belediye Başkan Vekilimiz Adnan KESMEZ ev sahibi olarak Damla Projesi'yle ilçemize gelen öğrencilerimize ilçemizi tanıttı ve buradan güzel anılarla ayrılacaklarını söyledi.Belediyemiz içerisinde oluşturduğumuz Kent Müzesi'ni de gezen gençlerin müzede sergilenen parçalara ilgisi büyüktü.

Damla Projesi,gençlerin herhangi maddi karşılık beklemeden ve çıkar gözetmeksizin yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak veya bir toplumsal girişime destek olmalarını sağlamak amacıyla ülkemiz üniversitelerinde öğrenim gören yabancı gençlerin katılımcı olarak ağırlıkta yer aldığı bir gönüllülük projesidir.

Tür : Diğer Tarih : 28.07.2017