BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Haber » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Bayram ve bayram tatili süresince Belediye olarak hizmetin aksamaması için gerekli olan tüm tedbirleri almış bulunuyoruz.Belediyemizin tüm birimlerindeki nöbetçi personellerimiz bayram ve bayram tatili süresince hizmete hazır olacaklar.Olası bir sorun ya da talepte vatandaşlarımızın Zabıta Noktası ve Belediye Hizmet Binası giriş kapısına asmış olduğumuz nöbet çizelgelerimiz aracılığıyla görevli personellerimize ulaşabileceğinizi de buradan hatırlatmak istiyorum.

Bölgenin ilk ruhsatlı Mezbahası ve Hayvan Pazarı olma özelliğini taşıyan Mezbahanemiz hijyenik ve İslami usullere uygun,tam kadro ekibiyle yine bu kurban bayramında da Şebinkarahisarlı hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edecektir.Tüm vatandaşlarımızın umuma açık yerlerde, park,cadde ve sokaklarda kurban kesilmemesi konusunda gerekli hassasiyeti göstermesini,bu kurala uymayanları Belediyemiz Zabıta Ekipleri’ne bildirmesini de bu vesileyle vurgulamak istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ilçemizde ve gurbette yaşayan Şebinkarahisarlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzura, barışa ve hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan diliyorum.’’

Şahin YILANCI

Tür : Diğer Tarih : 01.09.2017