GİRESUN VALİSİ HARUN SARIFAKIOĞULLARI'NDAN İLÇEMİZE ZİYARET

Anasayfa » Arşiv Haber 2015-2016-2017 » GİRESUN VALİSİ HARUN SARIFAKIOĞULLARI'NDAN İLÇEMİZE ZİYARET

GİRESUN VALİSİ HARUN SARIFAKIOĞULLARI'NDAN İLÇEMİZE ZİYARET

GİRESUN

Giresun Valisi Harun SARIFAKIOĞULLARI ilçemize ilk resmi ziyaretini bugün gerçekleştirdi.

İlçemize gelişinde İlçe Kaymakamı Erdoğan KANYILMAZ,Belediye Başkanımız Şahin YILANCI ve diğer kurum amirleri tarafından karşılanan vali ilk ziyaretini İlçe Kaymakamlığı'na ardından da Belediyemize gerçekleştirdi.

Belediyemize ziyareti sırasında hizmet binamız bünyesinde oluşturduğumuz Kent Müzesi'nin kurucularından olan Ünsal ÇALIK hocamız tarafından müzemiz tanıtıldı.

Makam odasında yapılan görüşmede Belediye Başkanımız Şahin YILANCI tarafından Belediyemiz tarafından yapılacak olan ve yapımı devam eden projeler hakkında Valimize bilgi verildi.

Belediye ziyaretinin ardından İlçe Halk Eğitimi Merkezi'nde muhtarlar ve kurum amirleriyle toplantı gerçekleştirildi.

Tür : Diğer Tarih : 06.10.2017