BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Belediye Haber » BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Esarete ve dayatmalara asla rıza göstermeyen büyük Türk milleti Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde İstiklal ve İstikbaline kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı büyük zaferlerle taçlandırmış,ardından 29 Ekim 1923'te ''Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.'' ilkesi ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefiyle Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti, 94 yıldır karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelerek yoluna devam etmiş,bilhassa son dönemdeki atılımlar sayesinde,bugün dünyanın yükselen güçleri arasında yer almayı başarmış bir devlettir.

Büyüyen ekonomisi,güçlü demokrasisi,temel insani değerlere olan bağlılığı,ilkeli ve vizyoner dış politikasıyla Türkiye, bölgesinde ve dünyada bir ilham kaynağı olmayı günümüzde de sürdürüyor.

En son 15 Temmuz 2016 gecesi yaşananlar,milletimizin devletiyle ne kadar bütünleştiğini tartışmasız şekilde bir kez daha teyit etmiştir.Aziz ülkemizin aziz insanları birliğimize, beraberliğimize,kardeşliğimize,vatanımıza,istiklalimize, geleceğimize kast eden hiçbir saldırının başarılı olamayacağını bir kez daha tüm dünyaya kanıtladı.

Bu birlik,beraberliğimizin daim olması temennisiyle Cumhuriyetimizin 94.yıldönümünü kutluyor,tüm hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramını gönülden tebrik ediyorum.

Tür : Diğer Tarih : 28.10.2017