HAYVAN BARINAĞI ÇALIŞMALARIMIZDA SONA GELİNDİ

Anasayfa » Arşiv Haber 2015-2016-2017 » HAYVAN BARINAĞI ÇALIŞMALARIMIZDA SONA GELİNDİ

HAYVAN BARINAĞI ÇALIŞMALARIMIZDA SONA GELİNDİ

HAYVAN

Belediyemiz ve Doğa Koruma Milli Parklar işbirliği ile yürütülen Şebinkarahisar Belediyesi hayvan barınağı yapım projesinde sona gelindi.Belediye Başkanımız Şahin YILANCI,Ak Parti İlçe Başkanı Nejat OKUYAR,Belediye Meclis Üyelerimiz İhsan CAĞCAĞ,Onur GÜRSOY,Adnan KESMEZ ve Belediye Veteriner Hekimi Ömer YURDUSEV ile birlikte alanda incelemelerde bulundular.

Belediyemizce sokak hayvanları için tahsis edilen alanın çevreleme,alan içi düzenleme,idari bina ile hayvanların barınacağı,kısırlaştırma,tedavi ve rehabilitasyonlarının yapılacağı binanın yapımı tamamlandı.Barındırılacak hayvanlar için yapılan gezinti alanındaki çalışmalar ise devam ediyor.

Tür : Diğer Tarih : 22.12.2017