BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Haber » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

''Aileden başlayarak hayatımızın her yerinde ve her anında sevgileri,emekleri ve fedakarlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.

Kurtuluş Savaşımızın ve Cumhuriyet tarihinin görünmez kahramanları,istiklal ve istikbalimize yapılan tehditlerde hep ön safta mücadele veren kadınlarımız geleceğin inşa edilmesinde de önemli roller üstleniyor.Bu mücadelede en büyük güven ve destek kaynağımız,ülkemize başarıları ve hizmetleriyle değer katan,geleceğimize yönelik tehditler karşısında dimdik duran, cesur,özgüvenli ve eğitimli kadınlarımızdır.

Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın kutsal bir varlıktır. Peygamber Efendimiz; ‘Cennet anaların ayağının altındadır' buyurmuştur.Bu düsturdan yola çıkarak kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin görevidir.

Bu düşüncelerle, şiddet kurbanı olmuş, görevleri başında katledilmiş, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yitirdiğimiz, milletimizin özgür ve aydınlık geleceği için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyor, her birine Allah’tan rahmet diliyorum.

Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza da sabırlar diliyorum.''

Tür : Diğer Tarih : 08.03.2018