BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Haber » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Hemşehrilerim,

Bizleri bir Kurban Bayramı’na daha eriştiren Yüce Rabbimize şükürler olsun.
Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da bir ve beraber olarak kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Değerli Dostlar ,
Türkiye olarak bu kurban bayramını ülkemize yapılan ekonomik savaş ve psikolojik algı altında kutluyoruz. Dışardaki ve içerdeki hainler yine saldırmaya, ülkemizi ve Türk Lirası’nı yıpratma çalışmalarına devam ediyor. Topla, tankla, tüfekle yapamadıklarını bu sefer dolarla, euroyla yapmaya çalışıyorlar. Ama bu aziz millet yine gereken cevabı verecektir.Türk ekonomisinin temelleri sağlamdır.Alınan ve alınacak tebdirler ışığında ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde Türk ekonomisi bu savaştan da güçlenerek çıkacaktır. Bizler yeter ki bir ve beraber olalım.

MEZBAHANEMİZ BU KURBAN BAYRAMI’NDA DA HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Bayram ve bayram tatili süresince Belediye olarak hizmetin aksamaması için gerekli olan tüm tedbirleri almış bulunuyoruz. Belediyemizin tüm birimlerindeki nöbetçi personellerimiz bayram ve bayram tatili süresince hizmete hazır olacaklar.Olası bir sorun ya da talepte vatandaşlarımızın Zabıta Noktası ve Belediye Hizmet Binası giriş kapısına asmış olduğumuz nöbet çizelgelerimiz aracılığıyla görevli personellerimize ulaşabileceğinizi de buradan hatırlatmak istiyorum.
Bölgenin ilk ruhsatlı Mezbahası ve Hayvan Pazarı olma özelliğini taşıyan Mezbahanemiz hijyenik ve İslami usullere uygun, tam kadro ekibiyle yine bu kurban bayramında da Şebinkarahisarlı hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edecektir. Tüm vatandaşlarımızın umuma açık yerlerde, park,cadde ve sokaklarda kurban kesilmemesi konusunda gerekli hassasiyeti göstermesini,bu kurala uymayanları Belediyemiz Zabıta Ekipleri’ne bildirmesini önemle rica ediyorum.

BAYRAM SÜRECİNDE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÜCRETSİZ HİZMETİNİZDE

Tüm vatandaşlarımızın eş, dost, akraba ve mezarlık ziyaretlerini huzur içerisinde gerçekleştirebilmesi için sosyal belediyecilik anlayışı ile Şebinkarahisar Belediye Meclisi olarak aldığımız karar doğrultusunda yine bu bayram da toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak vatandaşlarımıza hizmet verecektir.
Ben bu duygu ve düşüncelerle mübarek topraklarda hac farizasını yerine getiren tüm hemşehrilerimizin ibadetlerinin makbul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.
Mübarek Kurban Bayramı’nın bütün gönüllerde, tüm hanelerde en iyi şekilde yaşanması temennisiyle, bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor; sizlere, sevdiklerinize, bütün milletimize Allah’tan sağlık ve esenlikler diliyorum.

Şahin YILANCI

Şebinkarahisar Belediye Başkanı