82 ADET KONUT PROJESİ TESLİM İŞLEMLERİ

82 ADET KONUT PROJESİ TESLİM İŞLEMLERİ

GİRESUN ŞEBİNKARAHİSAR BÜLBÜL MAHALLESİ BELEDİYE PROJESİ
(82 ADET KONUT) PROJESİ TESLİM İŞLEMLERİ

Giresun Şebinkarahisar Bülbül Mahallesi Projesi kapsamında inşa ettirilmekte olan ve Şebinkarahisar Belediyesi aracılığı ile konut alıcısı temin edilen konutların teslim işlemleri, 10.09.2019 – 13.09.2019 tarihleri arasında aşağıda yer alan program dahilinde gerçekleştirilecektir.

İlk olarak KDV ödemesi için aşağıda yer alan teslim programı çerçevesinde T.C. Ziraat Bankası Şebinkarahisar Şubesi’nde,

Konutunuzu teslim almak üzere aynı gün BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş. & METROPLAN Müş. Müh. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı Giresun Şebinkarahisar Bülbül Mahallesi projesi şantiyesinde hazır bulunmanız gerekmektedir.

T.C. Ziraat Bankası Şebinkarahisar Şubesine 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı nakit olarak ödenecektir.
Konut tesliminde getirmeniz gereken belgeler aşağıda sıralanmıştır:
1) Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı),
2) Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin nüshası,
3) Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
4) KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura,

Belirtilen tarihlerde önce T.C Ziraat Bankası A.Ş Şebinkarahisar Şubesine gidilerek KDV bedeli yatırılacak ardından ilgili şantiyeden konut teslim alınacaktır. İstenen belgelerde eksiklik olması durumunda konut teslimi yapılamayacağından, söz konusu belgelerin eksiksiz olarak getirilmesine özen göstermenizi rica eder, konutunuzda sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.

Tür : Diğer Tarih : 05.09.2019